sunnuntai 23. kesäkuuta 2019

Paras synttärilahja


Postaus on tehty kaupallisessa yhteistyössä JOLLYROOM kanssa.

Viikko sitten juhlittiin meidän tuplien kuusivuotissyntymäpäiviä. Jo yli puolen vuoden ajan oli ollut selvää, mitä he oikein toivoivat lahjaksi. Lahja oli bongattu jouluna lelulehdestä ja siitä saakka kumpikin siitä puhui. Ja sähköautohan se tietysti oli.


Merkki- ja väritoive oli myös selvä, valkoinen Volvo, niinkuin papallakin. Mun ilokseni sellainen löytyikin Jollyroomin valikoimista. Saapui meille ihan muutamassa päivässä. Auto on kyllä tyylikäs, sitä ei käy kieltäminen! Hyvä puoli on sekin, että auton painoraja on tavallista korkeampi, joten se riittää hyvin kahdelle pienelle lapselle, tai yhdelle leikki-ikäiselle. Painon puolesta meillä autoon mahtuu pienin ja toinen tuplista, mikä sekin on hyvä, sillä kuopus ei ihan vielä itse hallitse ajamista.

Voitte ehkä kuvitella, että tuplat olivat lahjastaan ihan tosi innoissaan. Yksi heidän lempparitoimintojaan autossa on myös sen USB-liitin, jolla autoon saa myös omat musat. Ihailtavan nätisti lapset vuorottelevat autolla, vaikka alkuun yrittivätkin kovasti, josko molemmat saisi omat autot. 


Tuplilla on kumpaisellakin painoa parikymmentä kiloa, ja auto rullaa silti hyvin. Siitä pitää huolen molemmissa takarenkaissa oleva moottori, joiden ansiosta autolla pääsee reipasta kävelyvauhtia. Istumatilaa autoss aon kunnolla yhdelle lapselle, vaikka selkänojia onkin kaksi. Ihan hyvin kuitenkin pienin mahtuu toisen tuplan viereen, vaikka auto onkin silloin vähän ahdas. 

Auton ovet avautuvat ja konepellin allekin pääsee kurkistamaan. Kaiken kaikkiaan, lelu on ollut tosi toimiva. Tällä autolla ajellaan meillä päivittäin monta kertaa ja tuotaisiin mielellään sisäänkin. Siihen on kuitenkin vedetty raja, auto on ja pysyy ulkona, parkissa autotallissa. Ihan kuten isinkin auto. 


Jollyroomista löytyy monen monta erilaista sähköautoa, vähän jokaista merkkiä. Malleja on pienille ja vähän isommillekin lapsille. Kaikki sähköautot täällä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!