tiistai 23. tammikuuta 2018

Vauvan kevätherkut Reiman alesta !


Postaus sisältää mainoslinkkejä. Merkitty *

Talvi on vielä ihan kesken ja toivotaan, että jatkuukin vielä hetkisen. Talven keskeltä voi ja kannattaakin kuitenkin suunnata vähän katsettä jo alkavaan kevääseen, sillä alet ovat nyt kivasti käynnissä! Reimalla edellisten kausien vaatetta myydään nyt 20-40% alennuksella! Meidän lasten välikausi näyttää jo aika hyvältä, vähän kyllä jännäilen vielä isojen poikien kenkien kanssa, pitääkö taas ostaa uudet pieneksi menneiden tilalle. Mutta toivotaan ettei mitään kasvupyrähdystä tule.

Justus on keväällä varmasti jo kovasti maassa, joten kestävää ja laadukast avaatetta pitäisi löytyä. Suomen säässä moni materiaali toimii, mutta tälle kaudelle oma suosikkini on ehdottomasti Softshell. Vauvalle löytyy Reiman alesta ihana navy-sävyinen Avulias softshell-haalari* kokoja löytyy vielä kivasti ja samaa haalaria on myös pinkkinä! Vedenpitävyys tässä on jopa 8000mm, eli toimii tosi hyvin kosteassakin maassa. Kaveriksi kävisi tuo ihanan keväinen keltainen pipo*.


Windfleece on materiaalina varsinkin kesäulkoilun suosikkini, mutta toimii hienosti myös keväisillä kauppareissuilla. Vauvataaperolla haalari* on ehkä kätevin, vaikka takkikin on toki kiva. Toinen hyvä vaihtoehto kauppareissuihin on villahaalari*, jonka sitten voi tarpeen mukaan pukea myös kuori- tai softshellvaatteidenkin alle. 

Kuorivaatteista haalari toimii taaperoisella parhaiten, nopea pukea ja helppo päällä. Tuo keltainen väri Fangan haalarissa* on niin täydellinen kevääseen, että melkein voisin klikata sen Justukselle, vaikka hänellä kaksi haalaria jo kaapissa odotteleekin. Värejä on monia, mutta tuo keltainen on ehkä se täydellisin. Nauhapipo* kaveriksi ja varmasti pysyy taaperoinen lämpöisenä. 

Kengistä valitsisin nuo Patter Wash goret* ulkoiluun ja Knappe tennarit* kuivemmille keleille. Patterit odotteleekin Justusta kaapissa, kiva nähdä kuinka toimivat käytössä!

Tykkäättekö hyödyntää alennusmyynnit tulevien kausien ulkovaatteita miettiessä, vai tuleeko ostettua vasta tarpeeseen ja uusista mallistoista? Itse olen ihan täysin tarjoushaukka ja harvemmin tulee lasten ulkovaatetta ostettua täydellä hinnalla. Reiman alet kannattaa tsekata ihan tosissaan, tarjolla on nimittäin vaikka mitä hyvillä alehinnoilla!

6 kommenttia:

 1. Meillä menee budjetti joulukuussa aina niin tiukille että en oo koskaan oikestaan pystyny hyödyntää aleja. Tammi-,helmikuussa kun tulee vielä kaikki vakuutus ym, laskut.

  VastaaPoista
 2. Kahden lapsen kanssa tulee hyödynnettyä aleja paljon. Turhaanpa sitä maksaa normihinnan kun voi säästää ison summan varsinkin ulkovaatteissa ja kengissä. Tällä kertaa hyödynsin Villervallan aleja ja ostin molemmille välikausihaalarit -50%. Kenkiä pitäis vielä metsästää molemmille.

  VastaaPoista
 3. Harvoin ostan aleista, kun bongailen kaiken liva/facebook-kirppareilta vieläkin halvemmalla :)

  VastaaPoista
 4. Kyllä alet hyödynnetään meilläkin. Viimeksi syksyllä Reiman toppahaalari pojalle -45%. Samoin Reiman villapipo ja -lapaset löytyivät syksyllä alesta. Kengät ostettiin käytettynä ja menee vielä tämän kevään toivottavasti. Tyttärelle kierrätetään veljeltä vaatteita ja joitakin kenkiä myös, muutamia vähän erivärisiä juttuja ostan lisäksi tytölle, uutena tai käytettynä. Pojan tykkään pukea hiukan neutraalimpiin väreihin.
  Meillä kaikki Reiman haalarit on löytynyt jostakin alesta, kuosit ja värit on miellyttänyt silmää, mikä on tietysti plussaa edullisen hinnan lisäksi :) Ihana tosiaan tuo keltainen haalari!

  VastaaPoista
 5. Kannattaa tarkistaa myös Prismojen alet! Me ostettiin Prismasta Reiman Fangan-toppahaalari ensi talveksi hintaan 25,95€!

  VastaaPoista
 6. Prisman alet tulee tsekattua aina ja Lassie(tec) on merkkinä melkein yhtä hyvä kuin Reima(tec) joten niitä tulee ostettua jos ei Reimasta oikeaa kokoa löydy.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!