sunnuntai 30. lokakuuta 2016

MÄ TYKKÄÄN SUSTA NIIN ETTÄ HALKEEN

Täällä lapset kotiutui juuri Nonnalasta meidän parisuhde "vapaa-aika" päättyi. Eilen nimittäin mulla ja Henkalla tuli yhteiseloa täyteen kokonaista 10 vuotta! Sen kunniaksi otettiin pieni irtiotto arkeen ja vietettiin aikaa ihan kaksin, lasten ollessa yökylässä. 10 vuotta on kyllä ihan hurjan pitkä aika!

Tähän kymmeneen vuoteen on mahtunut ihan valtavasti kaikkea, vaikka välillä tuntuu ettei siitä syksystä 2006 ole edes ihan kauhean pitkä aika. Vuonna 2006 oltiin ihan eri elämäntilanteess akuin nyt kymmenen vuotta myöhemmin. Mä vietin abivuotta ja Henkalla oli viimeinen vuosi ammattikorkeassa käynnissä. Mä asuin Lahdessa ja Henkka Joensuussa. Silloin päädyttiin yhteen ja nyt kymmenen vuotta myöhemmin ollaan saavutettu ja saatu monta ihanaa yhteistä hetkeä ja asiaa. Isoimpina ehdottomasti poikien syntymät, sekä tämä kolmas syntymässä oleva vauva.
Eilen pysähdyttiin yhdessä miettimään, että miltä tämä elämä nyt oikein tuntuu? Ja todettiin että aika upealta. Eletään nyt paitsi niitä ruuhkavuosia, myös sitä unelmaa, jota silloin kymmenen vuotta sitten vaan suunniteltiin ja mietittiin. Silloin pyöriteltiin usein niitä keskusteluja, että missä oltaisiinkaan kymmenen vuoden päästä, tai mitä haluttaisiin että meillä silloin olisi. Kaikki tuo haaveilemamme ollaan nyt saavutettu. Ja enemmänkin. En olisi voinut kuvitellakaan, että tällaisia onnenhetkiä tulisin vielä kokemaan. Ja jos seuraavat kymmenet yhteiset vuodet ovat edes puoliksi yhtä upeita kuin tämä mennyt, en vaan voi olla onnellisempi. 
Tää kymmenen vuotta on kulunut ihan hurjaa vauhtia. Tuntuu, että siitä ekasta yhteisestä syksystä on ihan hetki ja muistan sen syksyn tapahtumat vieläkin ihan helposti. Silti on saatu niin paljon kaikkea ihanaa ja elämä on nyt just aika upeaa. On saatu aikuistua yhdessä, elää kumpikin yhdessä ja erikseen sitä opiskelijaelämää, opetella yhdessä aikuisten elämää, tehty töitä, opiskeltu ja matkusteltu. Muutettu ekaan omaan kotiin, ihmetelty yhdessä ensimmäistä raskautta ja kaksosten odotusta. Koettu yhdessä meidän ihanien poikien syntymä ja tuoda nuo pienet nyytit kotiin. Hakea se viimeinen sinetti meidän parisuhteelle ja sanoa toisillemme tahdon. Muuttaa siihen haaveilemaamme kotiin ja vielä ihan tuon kymmenen vuoden viimeisinä kuukausina, kokea sekin ihme, että tikkuun ilmestyi yllätysplussa. Tää tulossa oleva vauva tuli kyllä täydentämään meidän onnen lauseen kaikissa merkityksissä. Seuraavasta kymmenestä vuodesta tulee varmastikin vielä upeampi! Parhainta kaikessa on, että saan jakaa sen tuon maailman ihanimman miehen kanssa <3


11 kommenttia:

 1. Ihana, IHANA postaus! <3 Kaikkea hyvää teille tuleville vuosille! <3 + 10 x <3

  VastaaPoista
 2. Oi, onnea hienosta virstanpylväästä! Ihanaa lukea tuollaista niin suurta onnea ja kiitollisuutta tihkuvaa tekstiä :)

  VastaaPoista
 3. Onnea paljon! Ne ekat kuvat teistä 10 vuoden takaa...?

  VastaaPoista
 4. Kylläpä aika rientää, hassua ettei sitä oikein voi käsittääkkään mitrn nopeaa! Onnea teille nyt ja jatkossa <3 :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!