perjantai 9. syyskuuta 2016

HEI HEI ELOKUU

Huhhei, myöhässä viikolla, mutta syytetäänkö sairastelua ja muuttohässäkkää? Meidän Instamonthista huomaa kyllä, että kyseessä oli kiireinen kuukausi, sillä koko elokuun kuvasaldo jäi ihan olemattomaksi! Totuttu 5-10 kuvaa viikossa ei täyttynyt millään ja koko kuukauden saldokin oli reilusti alle kaksikymmentä. Syyskuussa toivottavasti tilanne sitten toinen!

Elokuu aloitetteen kummitytön yksvee synttäreillä ja muutenkin juhlafiiliksillä, olisihan tää meidän viimeinen kuukausi vuokra-asunnossa! Lapsilla oli myös uusia tuulia tiedossa, sillä vanha päiväkoti lakkautettiin kesäkuun loppuun ja nyt uudessa aloiteltiin heti elokuun alussa. Vaihdosta oon kyllä ollut niin iloinen, tuntuu että tämä nykyinen sopii meidän lapsille paljon paremmin! Ja ovathan he tietysti nyt isompien ryhmässä, joka sekin osaltaan saattaa vaikuttaa viihtymiseen.

Juna- ja ryhmä Hau leikit olivat elokuun top2 ja niitä kumpikin leikki innoissaan. Junaradan rakentamisessa ei pojilla oikein riitä keskittymiskyky, vaan pyytävät aina meitä vanhempia rakentamaan. Riidoilta vältytään ihmeen hyvin, onhan rata sen verran iso, että kumpikin varmasti mahtuu leikkimään!

Nautittiin kesän mauista vielä viimeisten mansikoiden muodossa ja vinkkasin teille myös ihanan Pikku Vaniljan kisasta, johon mukanaolijat valittiinkin jo!

Ekaan kirpeään syysaamuun pukeuduttiin uusiin vk-vaatteisiin, jotka totuttuun tapaan ovat Poppia ja ostettu alesta.

Pitkästä aikaa leivottiin myös sämpylöitä, ja se muuten jäikin viimeiseksi kerraksi tuossa asunnossa!

Elokuun mantra oli mitä osuvin, parempi oho, kuin mitä jos. Pätee kyllä ihan muihinkin kuukausiin. Elokuussa myös syötiin noutoruokaa enemmän kuin ikinä, hengittihän muutto jo niskaan ja mulla itselläni oli ainakin mitta niin täysi meidän pientä keittiötä, että kiinnostus kokkailuun oli pyöreä nolla.

Tehtiin uuden kodin maanmuokkaussuunnitelmaa ja pojat vietti tvn ääressä ihan liian monta hetkeä, meidän vanhempien pakatessa.


Haettiin thairuokaa, ja taidetaan hakea jatkossakin, oli se vaan niin herkkua! Piha alkaa saada muotoaan, se tosin ei ole ihan noin jyrkkä kuin kuva antaa ymmärtää. Vielä pitäisi suunnitella pihan muodot vähän tarkemmin, vaikka voi olla, että pihasuunnitelmassa käännytään ammattilaisen puoleen.

Lapset olivat yökylässä Papalla, joten me suunnattiin aamubrunssille Seurahuoneelle. Niin ihanaa ruokaa ja kaiken tietysti kruunasi nuo vohvelit.

Kesä tuli vielä takaisin ja t-paidoissa vietettiinkin jokunen hetki hiekkalaatikolla. Fiilisteltiin, että seuraavat hiekkakakkuilut hoidetaankin omalla pihalla tai uudella lähileikkarilla.

Meillä oli kauhea muuttokaaos, mutta ruoka onneksi oli edes nättiä. Kaikki tavarat oli hukassa ja tuntui ettei se pakkaaminen lopu koskaan.

Vikat leikit vanhassa huoneessa, vikat iltasadut sohvalla. Kaikki oli viimeistä kertaa, mutta myönnettäköön ettei haikeutta ollut kauheasti ilmassa. Vuokra-asumista ei tule ikävä, ja nytkun muutama päivä ollaan jo uudessa kodissa asuttu, voin sanoa, että oli se sen arvoistakin. Muttei silti enää koskaan uudelleen! :D

Mukavaa syyskuuta kaikille! <3

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!