maanantai 9. toukokuuta 2016

Kesäisiä terkkuja !

Hei vaan taas! Täällä ollaan vietelty hieman hiljaiseloa, aurinkoiset päivät ei millään saa mua avaamaan konetta ja istahdettua alas kirjoittamaan kuulumisia. Perjantaina piti, Henkka oli poikien reissulla Tallinnassa, mutta kun kumpikaan kone ei ollut yhteistyöhaluinen, mä luovutin ja nautin Ben & Jerryn seurasta Hart of Dixie:ä katsellen. Tuo Dixie on muuten mun uusin Viaplay-koukutus, tällaiselle OC-fanille ihan huippusarja!

Meidän viime päiviin on kuulunut ihan mielettömästi ulkoilua. Oman pihan kaipuussa on karattu ulos aina kun on mahdollista ja syöty väli-, aamu- ja iltapaloja puistossa. Mä olen niin kesänlapsi, että oon nauttinut tästä kuluneen viikon lämpöaallosta ihan täysillä!
Kesävaatteet on kaivettu kaapeista ja välikausikamppeet siirretty sinne ylähyllyille odottelemaan niitä ei-niin-kesäisiä-kelejä. On päivitetty vähän lasten päiväkotivarustusta kesäisempään, ostimpa heille verkkaritkin, vaikka oon kyllä ihan henkeen ja vereen verkkareita vastaan :D Mutta menkööt, kun päikyssä niitä toivottiin.

Lenkkejä on vedetty niin vaunuilla, pyöräkärryllä, potkupyörillä kuin juostenkin. Lenkkikärpänen on purrut oikein kunnolla, ja pidetään peukut pystyssä, että saan ylläpidettyä sen kelien tästä huonontuessakin. Erityisesti ollaan tykätty vetää lenkit näillä JOllyroomin Beemoo-vaunuilla*, jotka toimii kivasti niin yhdellä kuin kahdellakin lapsella!
Käytetään edelleen aikapaljon vaunuja, vaikka pojat ehkä selviäisi ilmankin. Monesti ainakin toinen kyllä käveleekin, mutta vaunut on silti mukana ehkä vähän psykologisellakin syyllä. Saapa ainakin uhkailtua, että ellei kävellä kiltisti, niin seuraava paikka on sitten vaunuissa köytettynä. Toisinaan vaunupaikka kelpaa pojille oikein hyvinkin, sillä pienet jalat ei jaksa vielä ihan superpitkiä lenkkejä taittaa. Toisaalta välillä on kiva saada nappulat köytettyä vaunuun paikalleen.

Kuinka teidän kesä on lähtenyt käyntiin? Onko sielläkin saatu nauttia lämpöasteista?

Vaunut*  saatu Jollyroomista bloginäkyvyyttä vastaan.

13 kommenttia:

 1. Voi miten ihania kesämiehiä siellä! <3 Täällä on nautittu auringosta vielä tämä päivä, koska nyt täällä alkaa ilmat kylmenemään. Onneksi on vasta toukokuu, joten vielä ei tarvitse luopua (toivottavasti!)kesästä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinäpä sen sanoit! Ihanaa että kesä vasta alkaa! ♡

   Poista
 2. Oletko myynyt jo teidän Bumbleridet? Miksi vaihdoitte rattaita? Muistaakseni ylistit aiemmin kovasti Bumbleridejä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei olla myyty, käytetään myös niitä! :)
   Ei vaihdettu nää tuli bumblejen lisäksi aiempien matkarattaiden tilalle! :)

   Ylistän edelleen Bumblejakin :)

   Poista
 3. Olen kyllä niin kade, kun teillä tykätään vieläkin istua rattaissa. Meillä neiti ei ole suostunut 1.5vuotiaasta asti enää istumaan, kun haluaa itse kävellä. Shoppailut yms. olisi välillä niin paljon helpompi toteuttaa, kun ei tarvitsisi olla kokoajan haukkana pitämässä toista silmällä, kun saisi köytettyä tarpeen vaatiessa rattaisiin. :D

  VastaaPoista
 4. Pisti silmään, onko tuo toinen eturengas jotenkin vinksahtanut? vai näyttääkö se vain siltä kuvassa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Johtunee siitä, että ei pidetä eturenkaita lukossa työnnettäessä, toinen ei siis osoita suoraan kameraan :) kuvakulma siis taitaa huijata, ei oo rengas vinksallaan! :)

   Poista
 5. Jotenkin huvittaa kun toinen pojista on kuin isänsä ja toinen kuin äitinsä siis ulkonäkönsä perusteella :D

  VastaaPoista
 6. Täällä on saatu joo nauttia lämpöasteista, kun tainnut olla Suomen lämpimin paikkakunta :) Ihan kesähän täällä jo on paitsi uimaan ei tietenkään vielä uskalla. Pari lisää tällästä vkoa nii pääsee uimaanki. Tavallista lämpimämpää kesäähän nuo ennustavat :)

  VastaaPoista
 7. Mua kiinnostaisi kuulla että miksi päiväkodissa toivottiin verkkareita? Eikö leggarit käy?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä lähtisin veikkaamaan verkkareiden toivetta sillä, että niistä irtoo hiekka paremmin? Mun mielestä legginsit ja colleget imaisee hiekan itseensä.

   Poista
 8. Söpöt kaverukset sulla seurana ulkona! Aurinkoista viikkoa!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!