Me päästiin Blogiringin kautta mukaan erittäin mieleiseen kampanjaan! Kuten ehkä olette aiemmin julkaisemistani resepteistä huomanneet, tykätään molemmat Henkan kanssa kovasti tulisesta ruuasta, ja usein käytetään varsinkin chiliä ruokien maustamiseen. Valion Tex Mex -juustoraasteet on siis kuin tehty meitä varten!
Juustot on pakattu näppäriin 150g:n pusseihin, ja maustamista helpottaa se, että raasteissa mausteet ovat jo valmiina. Vaikka tuote on luokiteltu voimakkaaksi, ei se ole ollenkaan liian tulista. Myös meidän pikkujätkät vetelivät näitä ruokia mielellään! Nyt siis jakoon meidän perheen muutamat suosikit!Myös muita juustoisia reseptejä kannattaa käydä katsomassa Blogiringin kampanjasivulla !
Juustoiset uuniburritot
450g maustamatonta broilerin filesuikaletta
1 tl mustapippuria
½ tl chilirouhetta
ripaus suolaa
2 isoa sipulia
1 keltainen paprika
1 vihreä paprika
1 punainen paprika
1 prk ananaspaloja
1 prk salsaa (mild, medium tai hot oman maun mukaan)
pala gorgonzola juustoa
8 kpl tortillalettuja
150g Valio maustettua tex mex juustoa
1. Paista broileri ja lisää mausteet
2. Siirrä kypsät broilerinsuikaleet pois pannulta sivuun odottamaan.
3. Suikaloi paprikat ja sipulit ja freesaa ne kuumalla pannulla.
4. Lisää sipuli-paprika seokseen purkki salsaa sekä ananaspalat
5. Asettele tortillaletut pellille ja täytä ne. Pohjalle sipuli-paprika seosta, päälle broilerinsuikaleita. Murenna gorgonzolaa broileripalojen päälle.
6. Pyöritä täytetyt letut rullalle, ja käännä avonainen puoli alaspäin. Ripottele päälle reilulla kädellä Maustettua Valio Tex mex juustoa.
7. Paista uunin keskitasolla 175 asteessa n. 10min, tai kunnes tortillaletut alkavat ruskistua.
Nauti nachojen, salsan ja guacamolen kanssa.
Tulinen broileripiirakka
täyte:
2,5dl Valio Crea paahdettu sipuli creme fraichea
200g Valio maustettua tex mex juustoraastetta
1 kananmuna
300 g maustamatonta broilerin filesuikaletta
puolikas purjo
150g fetajuustoa
päälle ripotellaan 100g Valio maustettu tex mex juustoraastetta
1. Sekoita pohjan kuivat aineet keskenään. Nypi joukkoon pehmeäksi sulatettu voi. Sekoita maitorahka seoksen joukkoon.
2. Ruskista broileri ja mausta suolalla sekä pippurilla. Suikaloi purjo ja paloittele fetajuusto.
3. Taputtele taikina voideltuun ja jauhotettuun piirakkavuokaan.
4. Sekoita creme fraiche, juustoraaste ja kananmuna keskenään. Kaada seos pohjan päälle.
5. Ripottele päälle purjot, broilerit ja fetat. Lisää vielä loppu juustoraaste valmiin piirakan päälle.
Paista uunin alatasolla 200 asteessa 25-30 min.
Yhteistyössä
Kuullostaapa ihanalle nuo burritot!! :) Nam! Mukavaa alkanutta viikkoa! :)
VastaaPoistaJoo, ne oli kyllä tosi herkkua!
PoistaKiitos Annika! Samoin sinne! :)
Vitsit. Näin ton juuston kassalla. Mietin että mitähän siitä vois tehdä :D No.. nyt tiiän :D
VastaaPoistaEikun kokeilemaan!
PoistaOli oikeasti tosi hyviä! Me käytettiin myös pitsoissa ja lämpimissä leivissä! Toimi!!
Laitetiin pizzaan. Nam :)
PoistaEn tiennyt näistä ennen ja en ole oikeastaan koskaan tällaisia kaivannut. Mutta nyt kun luin postauksen niin tuli samantien sellainen olo, että miksi ei ole aikaisemmin keksitty näitä.. Loistava juttu, täytyy testata :)
VastaaPoistaMä nauroin kun näin tän että kyllä on taas uusavuttomuuden huippu, mutta kummasti nämä päätyivät nytkin viikonlopun ostoskassiin :D Mitäpä sitä ei tekisi helpottaakseen arkea ;)
PoistaMä laitoin tuota lasagnen päälle ja hyvää tuli. Itse olen ollut aika vanha, kun olen alkanut tykätä tulisesta ruuasta. Ilman muuta oletin, että ei omakaan lapsi siis tulisesta pitäisi. Hän halusi muutaman kuukauden päälle 1-vuotiaana maistaa tortillaa ja yllättäen söi koko tortillan hyvällä ruokahalulla ja mutisi "nam nam" syödessään! :) Sisällä oli jauhelihaa, tacomaustetta, salsaa ja juustoraastetta.
VastaaPoistaHei joo, pitääkin kokeilla!
PoistaMä olen kans ollut jo täysi-ikäinen ennen kuin olen ihastunut tuliseen ruokaan.. Siksi musta tuntui kans oudolta laittaa salsaa lastenkin ruokaan, mutta niin ne vaan veteli :) Jaksaa noi lapset aina yllättää! Pitäisi muistaa ettei siirtäisi omia ennekkoluulojaan heihin, vaan antaisi maistella ihan vapaasti :)