tiistai 15. lokakuuta 2013

Joulushoppailua Matkuksessa

Eilen suunnattiin Kuopion Matkukseen. Henkka jäi kotiin ja Rasmus meni mummolle hoitoon, ja me Kasperin ja Kasperin kummitädin kanssa lähdettiin jo heti aamusta kohti Kuopiota ja Matkus kauppakeskusta.

Aluksi pysähdyttiin lounaalla Kuopion keskustassa ja tehtiin pikainen visiitti aina yhtä ihanaan Amanda B:hen. Amanda B on sisustusliike, josta löytyy kaikenlaista ihanaa sisutukseen. Varsinkin kehykset, kangassydämet ja puukirjainteksti"kehikot"(en tiiä miksi näitä nyt sanoisi..) miellyttävät omaa sisustussilmää. Tuotteissa löytyy aina kaikkea lastenhuoneensisutuksesta eläinten ruokakuppeihin ja petityynyihin. Tällä kertaa itse olin tosi hillityllä tuulella, hoin vaan, ettei tarvita kotiin nyt mitään erityistä. Alelaarista nappasin vain yhden lasipurnukan kaurahiutaleille.Matkan tarkoitus varsinkin minulle oli hankkia joulukoristeita Ikeasta. Ei olla vielä koskaan vietetty joulua kotona, joten myös koristeita meillä on tosi vähän. Kassillinen sieltä sitten tarttuikin mukaan.Kassin sisällöstä tarkemmin vasta lähempänä joulua. (joka muuten on ihan kohta!)

Matkuksessa on tullut käytyä useampaan otteeseen, mutta aina lapsettomana. Joten kauppakeskuksen perhehuone on jäänyt näkemättä. Nyt kun suunnattiin sinne, yllätys oli melkoinen! Huonehan on ihan mahtava! Kerrankin on oikeasti ajateltu lapsiperheitä, ja erityisesti vauvaperheitä ja tehty kunnollinen iso hoitohuone. Siellä oli ihan kaikkea.

Ensimmäisenä plussana automaattiovet, jotka aukesi nappia painamalla. Monesti tuplavaunut+vauva kainalossa kombinaatiolla ovien avaaminen on aika työlästä.

Huoneessa oli leikkitila, imetysnurkkaus, sohvia ja ruokapöytä ruokailuja varten. Syöttötuoleja, mikro, mukeja, ruokailuvälineitä, vaipanvaihtoalustat.. Ja iso wc, johon mahtuisi suuremmankin katraan kanssa.

Me ei tällä kertaa käytetty hyväksemme huoneen tarjoamia rauhallisia ruokailutiloja, vaan Kasper söi välipalansa Arnoldsissa samalla kun me muut juotiin kahvit. Olisi ehkä kuitenkin pitänyt, sillä siinä rauhattomuudessa KAsperin pää vaan pyöri, eikä syömisestä meinannut tulla mitään.

Mutta kaikinpuolin ihan huiput tilat! Seinätaulu vielä muistutti, että mikäli tutti, pullo tai vaipat olisi jääneet kotiin, Jesper&juniorilta niitä löytyisi.


Nestle tarjosi myös näytteitä Jogolino-purkkien muodossa.

Oletteko muualla törmänneet näin hyviin hoitotiloihin? Musta tuntuu, että useammassa paikassa hoitohuone on armottoman pieni ja tuplavaunuilla pieneen vessaan tunkeminen tuntuu usein mahdottomalta..

Kuvissa muuten vilahti meidän uusin hankinta pojille, Britaxin b-dual vaunut. Ovat kaikessa muunneltavuudessaan ihan mahtavat kakkosvaunut. Laittelen niistä esittelypostausta, kunhan saadaan niihin ensin vähän paremmin tuntumaa!


12 kommenttia:

 1. Vau, ompa kyllä kerrassaan panostettu noihin tiloihin. Tosi kivat! :)

  VastaaPoista
 2. Vantaalla Jumbossa on myös hyvä lastenhoitohuone, mutta jää kyllä kakkoseksi, kun noita kuvia katselee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei! Hyvä tietää! Ollaankin menossa sinne viimeistään joulun alennusmyynteihin, niin kiva tietää että sielläkin vaipanvaihdot sujuu hyvin! :)

   Poista
 3. Tykkäsin tästä myös....kunhan ensin löyty nappi mistä ovi aukeaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mekin aluksi vähän etsittiin sitä :D Oli aika pienenä taustalla..

   Poista
 4. Kun ei ole lapsia niin ei ole sitten mitään mielikuvaa ollut näistä lapsenhoitohuoneista, mutta toi huone näyttää ihan mahtavalta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se kyllä oli, en oikein edes keksi mitä muuta sinne voisi tuoda.. :D

   Poista
 5. Ite kans todennut tän huoneen tuolla MAHTAVAKSI! Siis tosi iso tykkäys!! Myös yllätti positiivisesti siellä alakerrassa ollut lastenhoito huone, mitä oletin ihan vessaksi hoitoalustalla, mutta sieltä löytyikin sisustusta (nalleja, verhoa ym) ja NOJATUOLI imetystä varten! JES, ei tarvinnu imettää istuen pöntön päällä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä, iso plussa!
   Ai siellä en käynytkään, ihanaa että ne on panostaneet tuollaiseen kuitenkin aika pikkuasiaan :)

   Poista
 6. Löysin blogisi tänään ekaa kertaa ja koukkuun jäin! Katsoin, että onpas tutun näköinen huone ja oikeassa olin, Matkuksestahan tuo kuva on ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!