Tiedättehän tuon viikonloppuruokien ykkösen, nachopellin! Jos et vielä tiennyt, tai et ole testannut niin äkkiä kokeilemaan. Ihan parhaista parhain, varsinkin tällä meidän reseptillä!
300g broilerin maustamatonta fileesuikaletta
1 punainen paprika
1 punasipuli
maun mukaan jalapenoa
200g Valio Viola maustamaton tuorejuustoa
1 prk Santa Maria salsa medium
150g mozzarellajuustoraaste
180g Santa Maria nachoja
1. Paista broilerinsuikaleet ja mausta ne mielesi mukaan. PIlko paprika ja sipuli ja paista niitäkin hetki broilerin kanssa. PIlko jalapenot pieniksi ja pyörittele paprika-sipuli-broileri seokseen
2. Sekoita tuorejuusto ja salsa keskenään.
3. Kasaa nachopelti uunipellille tai vuokaan, pohjalle nachot, päälle broileripaprikaseos, ja sen päälle tuorejuustosalsamassa. Ripottele päälle mozzarellaa.
4. PAista 225 asteessa kunnes juusto ruskistuu. Peltiä ei tarvitse kypsentää, mutta juuston on hyvä kypsyö ja gratinoitua kunnolla!
Nauti sohvalla, hyvän juoman kanssa hyvässä seurassa! <3 Ihanaa viikonloppua!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi!