sunnuntai 6. marraskuuta 2022

Täällä edelleen

 Syksy on aina mun blogille se hetki, kun joutuu ihan kunnolla miettimään, että vieläkö tätä jatkaisi. Domain nimittäin vanhenee aina marraskuun alussa ja se on se hetki kun pitää punnita mitä tekisin.

Viime vuonna kävin tämän saman pohdinnan. Jättääkö domain maksamatta ja heittääkö hyvästit blogille. Silloin en sitä tehnyt, vaan päätin katsoa vuoden eteenpäin. Pieni välähdys vanhaa oli silloin talvella kun yritin, josko kirjoittaminen taas lähtisi sujumaan. Ja se lähtikin. Hetkeksi. Sitten mukaan astui elämä.

Ja uupuminen. Näin jälkikäteen on helppo sanoa missä kohtaa se tapahtui, silloin kun se tapahtui, en taas huomannut mitään.

En ajatellut, että voisin koskaan olla niin heikko ja taitamaton, että voisin väsyä tai uupua elämääni. Mutta niin siinä lopulta kuitenkin kävi.

Tänä vuonna kävin blogin suhteen taas samaa pohdintaa. Poistaako koko blogi ja irtisanoa domain. Päätin jo että poistan, sitten kuitenkin viimeisenä päivänä maksoin sen taas vuodeksi eteenpäin. En oikeasti rehellisesti tiedä miksi. Kaipaan kirjoittamista ja vuorovaikutusta sen kautta, mutta toisaalta elämä käy kyllä niin kiireellä nyt, etten tiedä millä ajalla tänne pääsisin. Silti, pieni kipinä jos.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!