torstai 19. joulukuuta 2019

Rentoa yhdessäoloa joululomalla

Postaus on tehty kaupallisessa yhteistyössä VIAPLAYn ja INDIEPLACEn kanssa.

Joulun vapaat on ihan kohta täällä! Pidemmät vapaat tulee kyllä taa sniin tarpeeseen kiireisen syksyn päätteeksi. On jotenkin niin ihana vaan rauhoittua kunnolla jouluun. Meillä joulu menee tällä kerta avielä erityisen rauhallisesti, sillä ajateltiin olla kaikki joulun pyhät kotona ja viettää vaan rentoa yhteistä aikaa. Mä suunnittelin vieläpä, etten ota kyllä yhtään mistään stressiä minkään suhteen, kaikessa mennään sen helpon ja nopean kautta, eikä mitään ole pakko tehdä jos ei huvita. Rentoutumista, hyvää ruokaa ja yhdessäoloa. Siitä taitaa olla meidän joulun vapaat tehty.

Isosti mukana meidän lomailussa tulee varmasti olemaan myös Viaplay, jonka kanss atämäkin postaus on tehty kaupallisessa yhteistyössä. Onhan Viaplay toki arjessakin mukana, mutta lomalla ehtii ihan eri tavalla ahmia leffoja ja sarjoja, kuin arjen keskellä. Meillä oli Viaplay syksyn tauolla, joten nyt siellä on vielä niin paljon uutta ja katsomatonta sisältöä, että odotan jouluisia sarjamaratoneja aika isosti jo. Varsinkin nyt valikoimaan tullut Brothers & Sisters, eli Perhesiteet melkein jo huutaa mun nimeä, sillä se on yksi mun ehdottomista suosikkisarjoistani. Olen sen jo muutamaan otteeseen tainnutkin katsoa, mutta silti se on ehkä pakko aloittaa ihan alusta uusiksi. 

Toinen ikisuosikki Greyn Anatomia, pyörii myös viikottain meidän telkkarissa. Lasten mentyä nukkumaan selaan aina jonkun suosikkijakson sieltä ja katson sen ennen omaa nukkumaan meno aikaa. Usein venyttelen samalla tai syön iltapalaa sohvalla. Tuo on ehkä paras tapa viettää ansaittua yksin aikaa kotona. 

Lasten sisällöstä on pakko mainita Itse Ilkimys -leffasarja, joka tulee Viaplayn valikoimiin sopivasti jouluksi. Meidän on varmaan pidettävä joku ilta oikein kunnon leffailta herkkuineen päivineen, sillä Itse Ilkemyksissä mukana olevat Minionsit ovat ihan hillittömän hauskoja. Myös aikuisten leffailtoja taidetaan pitää jouluviikolla parikin, sillä valikoimissa on parikin uutuutta jotka on vain pakko nähdä. esimerkiksi Leijonakuningas odottelee Osta&Vuokraa puolella sopivaa katseluhetkeä. Sen disneyversio on mun kaikkien aikojen lemppari ja nuo aiemmat Disneyn "ihmisesitykset" ovat olleet ihan mahdottoman hyviä. Toinen lemppari, jonka ilmestymistä odotan on Aladdin, vaikka sen olenkin jo nähnyt. Mutta pakko se on silti katsoa uusiksi heti kun se vaan Viaplayhin ilmestyy.

Viaplay on meillä kovalla käytöllä kotona, mutta niin myös matkoilla. Mun on pakko hehkuttaa sen offline-toimintoa, jonka turvin on kyllä selvitty monesta pitkästä automatkasta ja jonka kanssa viime syksyisen ulkomaan reissun lentokenttäodottelutkin sujui hyvin. Offline-toiminto mahdollistaa omien suosikkisarjojen katselun vaikkei nettiyhteys olisikaan kovin hyvä, tai vieläkin paremmin, jos sitä ei ole käytössä lainkaan. Erityisen kätevä tuo offline-toiminto on ollut juna- ja bussimatkailussa, reiteillä kun ei aina ole kunnollista nettipeittoa ja suorana katsotut ohjelmat alkavat häiritsevästi pätkiä.

Mä tykkään offline-toiminnosta siinäkin mielessä, että meidän perheen toinen tabletti on sellainen, ettei siihen edes saa sim-korttia. Aina autossa siihen ei myöskään jaksa jakaa nettiä muista laitteista, joten offlineen tallennetut muutamat Pipsa Possut ja Paw Patrolit ovat olleet pelastus reissukiukun vaivaamiin lapsiin. Vaikka moni ehkä ajattelee, että autossa pitää jaksa amyös istua, on meille aina ollut tärkeämpää rauhallinen matkan teko kuin se, katsooko lapset tabletilta lempparisarjojaan vai ei.

Täytyy sanoa, että Viaplay on meidän lempparein suoratoistopalvelu. Siellä on kivasti sisältöä koko meidän perheelle ja se toimii meidän arjessa niin hyvin. Me on suojattu maksullinen sisältö ostopin-koodilla, joten palvelun voi huoletta antaa lastenkin käyttöön. Meillä on lapsille Viaplayssa oma käyttäjätili, jossa on vain lasten sisältö. Näin heidän silmilleen ei koskaan ilmesty sellaista, mikä olisi liian pelottavaa tai ei soveltuisi heille. 

On kiva, että samaa Viaplay-tiliä voidaan käyttää meidän kaikilla laitteilla. Meillä on syötettynä samat tunnukset niin telkkariin, DNA TV Hubiin, läppärille, kumpaankin tablettiin sekä meidän aikuisten puhelimiin. Niistä me sitten katsotaan Viaplayta tarpeen mukaan, enimmäkseen telkkarista tai tabletista, mutta paljon myös muista laitteista.

Viaplay on muuten loistava lahja myös pukinkonttiin, lahjakortteja palveluun saa nimittäin helposti K- ja Citymarketeista. Tämä lahja on loistava ihan kaikille, mutta varsinkin sellaisille, jotka haluavat antaa ja saada aineettomia lahjoja. 

Nyt teillä lukijoillakin on mahdollisuus päästä Viaplayn pariin, kommentoimalla postauksen kommenttikenttään oma suosikkisarja ja sähköpostiosoite, olet mukana arvonnassa, jonka voittaja voittaa 2kk ilmaiskatseluaikaa Viaplayn leffat&sarjat -pakettiin. Aikaa osallistua on tasan viikko eli 26.12. klo 18 saakka. Arvonnan säännöt löydät täältä

8 kommenttia:

 1. Gilmoren tytöt ❤️
  suominen.merita@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Gåsmammma- naarasleijona ihan mielettömän hyvä ruotsalainen sarja.

  VastaaPoista
 3. Tällä hetkellä katselen sieltä The good fight, mikä vaikuttaa hyvältä 😍
  jonna87@netti.fi

  VastaaPoista
 4. Greyn anatomia
  M.k85 (at) luukku.com

  VastaaPoista
 5. Greyn anatomia. Karpaloita(a)gmail.com

  VastaaPoista
 6. Tällä hetkellä resident.

  vartiainen_anu(a)hotmail.com

  VastaaPoista
 7. Tällä hetkellä menossa perhesiteet. Tilaus päättyy tammikuussa, joten ilmaiskuukaudet tulis käyttöön. 🙂

  minnasie@gmail.com

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!