maanantai 4. kesäkuuta 2018

New Fit Me - uusimmat mitat

Mun kuntokuurini on edennyt tänään siihen vaiheeseen, että projektin aloituksesta tulee kuluneeksi kahdeksan viikkoa. Ekan painon mittasin kuitenkin vasta tasan seitsemän viikkoa sitten ja viimeksi tuloksia kirjoittelin blogiin neljä viikkoa sitten. Nyt onkin aika uusien senttien ja grammojen!


8 viikko (suluissa 4 viikon tulokset)

Painonpudotus (g) - 2200g (- 3200g)
Senttejä lantiolta (cm) - 3cm (- 4cm)
Senttejä navan kohdalta (cm) - 4cm (- 5cm)
Senttejä vyötäröltä (cm) - 3cm (- 3cm)
Senttejä käsivarresta (cm) - 1cm(- 2cm)
Senttejä reidestä (cm) - 1cm (- 5cm)

Tulokset ovat omaankin silmään tosi hyvät, vaikka tottakai nopeampikin kilojen karisemistahti kelpaisi. Voin kuitenkin olla tosi tyytyväinen itseeni, sillä tän toisen kuukauden aikana kiloja on kuitenkin lähtenyt melkein 700g viikko. Ja vaikka vahdinkin syömisiäni paljon, on tän kuukauden aikana herkuteltukin, kaikkiaan tähän neljään viikkoon on mahtunut kolme herkkuhetkeä.

Välillä iskee epäusko, onko vyötäröltä sittenkään lähtenyt mitään, tai kuvittelenko vaan hoikistuneen olemuksen. Silloin kaivan mittanauhan esiin, laitan sen näyttämään ekan mittauskerran tuloksia ja mallailen sitä itseeni. Seitsemän senttiä lantiolla ja yhdeksän navan kohdalla näyttää jo aika paljolta. Ja kertoohan sen vaakakin, lähes viisi ja puoli kiloa on kuitenkin jo hävinnyt, joten ei se kiristynyt vyötärö ihan omaa kuvitelmaa ole. 

Viimeksi kirjoitin, kuinka projektini etenee hyvällä fiiliksellä, rennosti ja ilman liiallista rajoittamista, Samoin mennään edelleen, ruokavaliooni kuuluu reilusti hiilareita, en kiellä itseltäni oikeastaan muuta kuin herkut ja alkoholin enkä liikukaan verenmaku suussa. Käyn jumpilla kaksi tai kolme kertaa viikossa, sekä juoksu- ja kävelylenkeillä pari kertaa viikossa. Syön säännölisesti ja puhtaasti, mikä onkin ehkä isoin muutos entiseen. Vaikka kiloja onkin lähtenyt jo tosi hyvin, mun tavoitteeni on vielä kymmenen kilon päässä. Seitsemän kilon päästä alan olla tyytyväinen ja jonkin sortin merkkipaalu on myös se, että kahden kilon päästä raskauskilot on kokonaisuudessaan karistettu. Tai mitkä raskauskilot, eihän ne toki raskauden aikana tulleet, mutta kutsutaan niitä nyt siksi sitten. Kahden kilon päästä olen siinä painossa, jossa aloin odottaa Justusta. Pikkuhiljaa, vaikka malttamaton minä vetäisisikin jonkin superdietin, jotta kilot olisi hyvästelty edes hetkeksi. Järkevä minä yrittää muistuttaa, että pikadieteillä harvoin saa pysyviä ratkaisuja ja siksi etenenkin maltillisesti.

Yksi tavoite tulevaisuuteen on kuitenkin jo asetettu, siis sen lisäksi, että toivon tavoitepainon kilahtavan vaakaan viimeistään lokakuussa. Päätin nimittäin, että toukokuussa juoksukunto on siinä pisteessä, että pääsen osallistumaan Helsinki City Runille. Ainakaan vielä mitään aikatavoitetta en itselleni aseta, katsotaan sitten vuoden mittaan millaisia aikoja lähden hakemaan!

Onko siellä muita, jotka pudottavat kiloja kesää vasten? 

5 kommenttia:

 1. Tässähän vaan vääntää veistä haavassa, kun tällaista lukee :D Vielä kaksi kuukautta on laskettuun aikaan, eikä puhettakaan liikkeelle pääsystä.. Kovasti odotan, että pääsen vaunuja lykkimään ja palauttamaan itseäni siihen kuntoon, missä olin, kun esikoista aloin odottamaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta nauti raskaudesta! Sekin on niin ihanaa aikaa, vaikka varmasti alkaa jo kaivata sitä ihan omaa kroppaa! :) Kun vauva on sylissä, onkin kiva lähteä vaunulenkkeilemään! <3

   Poista
 2. Tosi hyvin sulla lähtenyt kiloja, wau! Tässä alkaa miettiä vieläkö pitäisi itsekin yrittää.. jotenkin vaikka liikun ihan kiitettävästi ja tarkkailen syömisiä, niin paino vaan nousee :( tehodieetti voi siis olla ainoa ratkaisu, mutta kai sitäkin olisi kokeiltava.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo, on kyllä onneksi edennyt tosi kivasti! :) Tsemppiä kovasti yritykseen, välillä se kyllä turhauttaa kovasti kun kilot ovat niin tiukassa! Oletko miettinyt PT:n palkkausta? Josko hän saisi tehtyä sellaisen ruokavalion että pääsisit alkuun? :)

   Poista
 3. Moi! Hienoja tuloksia olet saanut aikaan ja se oma hyvinvointi ja tyytyväisyys onkin tärkeintä! Mitä muutoksia olet tehnyt ruokavalioosi ja miten paljon liikut? Itsellä olisi samanlainen pitkän tähtäimen laihdutus/kiinteytysurakka alkamassa, joten kaikki vinkit ovat tervetulleita, jotta löytäisin itselleni parhaan ruokavalion :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!