torstai 14. kesäkuuta 2018

Mun ihanat ja uudistuneet kesävarpaat


Kaupallisessa yhteistyössä MayBeauty

Olen ollut oikeastaan aina tosi laiska hoitamaan jalkojani, ottamaan jalkakylpyjä ja poistamaan kovettumia. Kesävarpaani ovat kyllä yleensä lakattuna, mutta muu hoito jää monilla eri tekosyillä tekemättä, mutta isoimpana tekijänä on varmasti jalkojenhoidon vaiva ja aika. Tuntuu etten kerkeä ja ehdi. Haluaisin pehmeät kantapäät, sileät jalat ja kesäisen värikkäät varpaat, mutta monimuotoinen hoitoprosessi ei houkuta. Mun ongelmaani ratkaisu oli kaupallisessa yhteistyössä MayBeautyltä saatu Foot Mask -hoito, jonka avulla jalkojen kesäkuntoon saaminen onnistuu helposti, nopeasti ja melkeinpä itsestään! 

Alkutilanne


Mun jalkojeni alkutilannetta voisi luonnehtia jo aika vaikeaksi ja pahaksi. Talven jäljiltä jalkojen iho on kuivaa ja paksua, kantapohjissa on paksut kovettumat ja jalkani ovat käyneen jalkakylvyssä viimeksi syksyllä. Minua mietityttää, voiko Foot Mask todella lunastaa lupaukset ja saisinko tosiaan niin nopealla ja kertaluonteisella hoidolla avun väsyneisiin ja huonosti hoidettuihin jalkoihini. Olen todella laiska jalkojen rasvaaja tai raspaaja ja se todellakin näkyy. EN muista, että jalkapohjani olisivat oikeastaan ikinä olleet erityisen pehmoiset, vaan aina niistä on löytynyt joku ongelma.

Foot Mask -hoidon toimintaperiaate


MayBeauty Foot Mask kuulostaa ihanan helpolta ja nopealta tuotteelta, sillä sitä käytetään vain kerran ja hoidon pituus on kaikkiaan vain reilu kaksi tuntia. Siitäkin toiminnallista osuutta on vain kymmenminuuttinen, jonka jälkeen pussit hoitavat jalkoja ja itse voi tehdä ihan niitä tavallisia askareitaan. Hoito on siis mitä parhain kaltaiselleni kiireiselle kotiäidille, jolla ei ole millään aikaa toteuttaa pitkiä jalkahoitoja useana päivänä. Hoitoon kuuluvat päivittäiset jalkakylvyt houkuttavat kovin, mikä ihana tapa rentoutua iltaisin lasten käytyä nukkumaan! Pieni oma hetki, jonka aikana jalat rentoutuvat kuumassa ja rentouttavassa kylvyssä. 

Foot Mask -hoidossa jalkaan sujautetaan geelisukat, jotka hoitavat jalkoja poistaen kuollottua ihoa ja kovettumia hedelmä- ja maitohappojen avulla. Hoito on täysin kivuton ja sukkia käytetään hoitopäivänä parin tunnin ajan. Sukkien ottamisen jälkeen jalkojen hoito sujuu itsestään, sillä kuollut ihosolukko lähtee kuoriutumaan seuraavien 5-10 päivän aikana. Päivittäiset jalkakylvyt vauhdittavat kuoriutumista ja tekevät hoidosta entistä rentouttavamman. 

Foot Mask -hoidon eteneminen


Aloitin jalkahoidon kaksiviikkoa sitten. Valitsin mahdollisimman helpon ja rentouttavan ajan, jolloin lapset ja puoliso olivat muualla ja sain keskittyä rentoutumiseen ihan vain itse. Valmistelin ihanan lämpimän ja  energisoivan jalkakylvyn, jossa lepuutin jalkojani kymmenen minuutin ajan. Pelkästään jo jalkakylpy oli ihanan rentouttava kokemus ja iloitsin kovasti siitä, että hoidon ansiosta tulisin tekemään näitä jatkossakin päivittäin. Ennen tuotteen käyttöä on tosi tärkeää pehmittää jalat kylvyssä, jotta iho on mahdollisimman valmis vastaanottamaan sukkien vaikuttavat aineet. 

Jalkakylpy pehmitti jalkojani jo todella hyvin ja kuivaamisen päätteeksi sujautin jalkaani MayBeauty Foot Mask -sukat. Sukat ovat muovia ja sisällä on hoitavaa geeliä. Sukat suljetaan tarralla ja hoidon tehostamiseksi päälle voi laittaa vielä tavalliset sukat helpottamaan kävelyä ja pitämään geelisukat hyvin paikoillaan. Foot Mask paketista löytyy yhdet sukat, joita käytetään kerran. MayBeautyn valikoimista löytyy kuitenkin myös useamman hoitokerran settejä, jolloin yksi hoito tulee vähän edullisemmaksi. Ja kun muistat naputella tilaukseen postauksen lopussa jakamani alennuskoodin, saat tuotteet vieläkin edullisemmin! Itse aion ainakin tehdä vielä toisenkin hoidon viimeistään loppukesästä, sillä uskon jalkojeni olevan viimeistään silloin uuden hoidon tarpeessa.

Foot Mask -sukkien käyttäminen


Hoitosukat tuoksuvat ihanalta. Olen itse aika tuoksuherkkä, mutta sukkien luonnollinen ja raikas tuoksu ei käy omaan nenääni lainkaan epämiellyttävästi, päinvastoin se saa aikaan mielikuvan raikastavasta ja freesistä tunteesta. Sukat on helppo pukea ja tarra pitää ne hyvin paikallaan. Testaan tuotetta helteellä, joten pienesti mietityttää jalkojen hautuminen sukkien sisällä. En kuitenkaan anna tämän paljoa häiritä, sillä helpotus koittaa pian! Sukkia tulisi käyttää ainakin puolentoista tunnin ajan, mutta parhaan tuloksen saamiseksi suositusaika on kaksi tuntia. 

Päätän pitää sukkia kahden tunnin ajan ja vedän päälle tavalliset sukat helpottamaan pussien käyttöä. Kävely pelkissä hoitosukissa on hieman haastavaa, sillä sisäpinta on sen verran liukas. Hoitosukka tuntuu muuten kuitenkin mukavalta ja helteestä huolimatta se ei ahdista lainkaan. Jännityksellä odotan, millainen lopputulos tulee oikein olemaan!

Kahden tunnin kuluttua riisun sukat ja pesen jalkani hyvin. Jalat tuntuvat yllätyksekseni jo nyt pehmeiltä, vaikka hoidon vaikutus alkaa vasta nyt. Tulevat päivät näyttävät, kuinka paljon jaloistani tuleekaan kuoriutumaan kuollutta ihosolukkoa ja poistumaan kovettumia. Miehenikin kiinnostuu tuotteesta kerrottuani hänelle, kuinka helppoa tuotteen käyttö on.

Hoidon seuraaminen


Muutamana seuraavana päivänä en huomaa jaloissani mitään erityistä. Teen jalkakylpyjä joka ilta ja mietin, että vaikka jaloissa ei mitään erityistä tapahtuisikaan ovat nämä kylvyt jo itsessään aivan ihana tapa rentoutua iltaisin. Välillä teen viileämpiä kylpyjä, joka tuntuu auttavan ihanasti päivän aikana väsyneisiin ja helteen vuoksi turvoksissa oleviin jalkoihin. Tavallisesti raspaisin ja rasvaisin jalkani kylvyn jälkeen, mutta nyt testatessani tuotetta annan vain sen vaikuttaa.

Kolmantena päivänä alan huomata, kuinka iho pikkuhiljaa alkaa kuoriutua. Se lähtee samalla tavoin kuin rusketus kuoriutuu loman jälkeen. Runsainta kuoriutuminen on jalkapohjissa ja jalkojen sivuissa. Päivä päivältä kuoriutuminen lisääntyy ja varsinkin jalkakylpyjen ja saunan jälkeen se tehostuu entisestään. Ihoa lähtee lopulta ihan valtavasti! Tavakseni tulee nyppiä sitä irti aina iltaisin telkkaria katsellessa, eikä poistuva iho saa minua voimaan lainkaan pahoin. Päinvastoin! On ihana nähdä konkreettisesti kuinka jalkojeni iho uudistuu ja parantuu pikkuhiljaa. Miehenikin nauraa liskojaloilleni, joista iho lähtee aktiivisimpana yhdeksäntenä päivänä isoina suikaleina. Kuvatkaan eivät anna oikeutta niille kuoriutuneille ihosuikaleille.

Pienesti iho kuoriutuu myös jalkojeni päältä, jonka koin haastavaksi erityisesti viikonloppuisissa juhlissa. Tavallisesti iho ei kuoriudu jalkojen päältä, sillä siinä harvoin on kuollutta ihosolukkoa. Jos kuitenkin haluaa välttää mahdollisen kuoriutumisen jalan päältä, kannattaa ihoa voidella vaseliinilla ennen hoitosukkien käyttöä. Mitenkään hankalaa ihon kuoriutuminen ei minullakaan ollut joten jos mitään tärkeitä juhlia ei ole tulossa, vaseliinin levitysvaivaa ei ehkä tarvitse nähdä. Ja jos ihon antaa kuoriutua luonnollisesti on lopputuloksena ihanan pehmeät jalkapöydät.

Foot Mask lupailee, että iho kuoriutuu 7-10 päivän ajan hoidon aloituksesta ja omalla kohdallani se piti aikalailla paikkansa. Kaikkiaan iho kuoriutui noin 14 päivän ajan, mutta runsaimmillaan se olikin juuri tuossa reilun viikon kohdalla. 

Lopputulos pehmeät ja uudistuneet jalat


Foot Mask toi sen minkä lupasikin. Kovettumat vähenivät ja pehmenivät ja jalkojen ihosta tuli ihanan pehmeä ja tasainen. Eniten huomaan eron jalkojen päällä, sivuilla ja pohjissa, sillä ne ovat niin siloiset ja pehmoiset. Jalkani eivät ehkä koskaan ole olleet näin hyvässä kunnossa kesäkeleihin! Tehdyn hoidon päätteeksi hoitoa kaipailee enää jalkapohjani kaikkein takimmaiset kohdat, joissa vielä on pientä kovettumaa. Uskon tämän kuitenkin johtuvan enimmäkseen siitä, että jalkani olivat niin kamalassa kunnossa ennen hoitoa. Seuraavan hoitokerran tehdessäni, uskon kovettumien häviävän kokonaan. Raspaamalla nämäkin saisi luultavasti pois, mutta tällainen pieni kovettuma ei minua niin paljon häiritse. Kokonaisuutena jalkani ovat kuitenkin niin hyvässä kunnossa, etten olisi  ennen hoidon aloitusta voinut uskoa olevan mahdollistakaan.

Iho tuntuu myös ruskettuvan nyt helpommin kun huono iho on poistunut jalkapöydästä. Sinänsä en suosittelekaan vaseliinin levitystä kuoriutumisen pelossa, sillä nyt jalat ovat kokonaisuutena paljon hyvinvoivemman näköiset. Hoito kannattaa toteuttaa hyvissäajoin ennen aurinkolomaa, sillä rusketus tietysti kuoriutuu kuolleen ihosolukon mukana. Oman seuraavan hoitoni ajattelin ajoittaa kolmisen viikkoa ennen ulkomaille lähtöä, jolloin kaikki iho ehtii varmasti kuoriutua ja biitsillä saa kävellä täydellinen ihanissa kesävarpaissa. 

Nyt teillä lukijoillakin on mahtava tilaisuus päästä kokeilemaan MayBeauty Foot Maskia, sillä sain jaettavakseni huikean -30% alennuskoodin  ihan vain teidän käyttöönne! Koodilla nellifoot saat alennuksen käyttöösi, ja suoraan shoppailemaan pääset tästä linkistä. Alennus on voimassa 12.7 saakka. 

4 kommenttia:

 1. Täältä raportoi toinen kotiäiti joka ei ole näyttäytynyt sandaaleissa pariin viimeiseen kesään... :o Meni siis ehdottomasti tilaukseen!!

  VastaaPoista
 2. Kokeilin joskus niitä dermosilin jalkajuttuja ja se toimi ihan ok. Kokeillaan tätäkin :)

  VastaaPoista
 3. Tää on aivan ihana tuote! Pari kertaa vuodessa tulee kuorittua jalat ja kyllä on pehmeät sen jälkeen!

  VastaaPoista
 4. Hauska postaus! :). Itse tykkään käyttää vähän pienempiä jalkahoitoloita Turussa. Niitä on useita, mutta parhaimpanan mieleeni tulee Holvin Heku. www.holvinhehku.fi. Kannattaa siis koittaa vähän pienempiäkin kauneushoitoloita ja vähän syrjemmässäkin.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!