torstai 14. kesäkuuta 2018

Batman B-day Party

Viisivuotiaita pikkuherroja juhlittiin perheen, kummien ja ystävien kesken viime viikonloppuna vähän etukäteen. Blogikin hiljeni juhlavalmisteluissa, sillä tuntui ettei aika oikein riitä kaikkeen! Vähän kauhulla odottelen sitä töihin palaamista, sillä nytkin välillä tuntuu että ruuhkavuodet on päällä oikein kunnolla, enkä vielä edes käy päivisin töissä! Tämä kuntoprojektini on tehnyt sen , että vapaa-aika on tosiaan kortilla ja se selvästi lähtee blogilta heti! Yritän nyt tosissani tehdä ryhtiliikettä tämän suhteen, sillä näin harvoin postailu ei ole itsellekään mieluista.


Mutta palaillaan vielä viime viikonloppuun ja meidän Batman juhliin. Batman teema oli pojille selvää jo aika alusta saakka. Välillä he heittelivät villejäkin ideoita sairaalasynttäreistä leijonateemaan, mutta aina palattiin Batmaniin, mikä sopi itsellenikin oikein hienosti! Musta-keltaiset juhlat on nimittäin oikein helppo toteuttaa ihan kivijalkakaupoistakin löytyvillä koristeilla. Meillä ollaan aina menty koristeissa aika pienieleisesti, niin nytkin ja koen näiden muutamien koristusten toimivan meillä isoja settejä paremmin. 

Askartelin muutamat batmankortit itse mustasta ja keltaisesta pahvista, tehtiin poikien kanssa mustakeltainen viiri ja käytiin hakemassa Prismasta numeropallo. Keltaisia ja mustia pillejä sekä mustavalkoisia lautasia samanväristen ilmapallojen kanssa ja meidän juhlat oli valmiit alkavaksi!

Ongelmoin tunnetusti aina tarjottavien kanssa, sillä meidän lähipiirissä on paljon erilaisia ruokavalioita. Päädyttiin helppoon ja kaikille sopivaan hodaribuffaan ja salaattiin, joka olisikin hellepäivänä oikein hitti! Itse en oikein ole hodareiden tai nakkien ystävä, mutta ekaa kertaa itse valmistettu coleslaw oli kyllä ihan todella herkullista! Sitä varmasti kokkeillaan uusiksi juhannuksena.Kakkujen kanssa meinasi iskeä valinnanvaikeus, sillä en millään osannut päättää mitä kakkuja tehtäisiin! Mangojuustokakku oli aika varma, se on nimittäin oma turvakakkuni, sellainen jonka valmistaisin vaikka silmät kiinni! Se on muuten sama kakku jota meillä tarjottiin myös poikien ristiäisissä. Sen kaveriksi Rasmus toivoi mansikkakakkua, jonka kanssa päädyinkin omaan suosikkiini mansikkaiseen Britakakkuun. Kasperin toive oli suklaakakku ja hänen kanssaan päädyttiin kompromissiin oreokakulla, joka olisi suklaakakkua helpompi ja toisaalta helteellä toimivampi. Oreokakku olikin ihan mielettömän helppo ja niin herkullinen, että se nousi juustokakuissa mun omaksi suosikiksi. 

Synttärit sujui meillä tosi kivasti, vieraita kyläili meillä koko iltapäivän ja pojill etuli tosi mieleisiä lahjoja. Poikien iloa oli niin ihana seurata, että kuvaaminenkin unohtui. Mutta tärkeämmäksi koenkin sen, että olin ihan täysillä läsnä, enkä kuvaillut juhlia vaan kameran linssin takaa. Ihanaa oli myös nähdä kaikkia poikien läheisiä ja ystäviä, ehdin kivasti itsekin jutella kaikkien kanssa, vaikka keittiössä touhua riittikin. Mitään ihmeellistä ohjelmaa meillä ei ollut, vesipyssyt ja trampoliini pitivät lapset kiireisinä ja pitkään lapset, niin omat kuin vieraatkin viihtyivät lahjaksi tulleiden työkalujen parissa. Työkalujen kaverina pappa toi pojille myös pöllit, joihin aika moni pikkupoika innoissaan naputteli nauloja. Haavereilta onneksi vältyttiin, vaikka työkalut olikin ihan oikeita, minikoossa vaan.


1 kommentti:

  1. Kivat synttärit ollut pojilla:) saisiko ohjetta oreokakulle? Näyttää herkulliselle;)
    -sarake-

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!