tiistai 5. elokuuta 2014

Blogisuosikkini !

Suosikkiblogit TOP3

En osaa laittaa lukemiani blogeja paremmuusjärjestykseen, mutta helppo on sanoa mitkä ovat niitä ehdottomia suosikkeja, joiden postaukset on käytävä lukemassa nythetisamantien, vaikka sitten hamapaita pestessä tai ruokaalaittaessa!


Yksi pitkäaikaisimmista suosikeista on ehdottomasti sielunsiskoni Johannan Talonpuolikas-blogi! Meillä tuntuu ajatukset, ideat ja materiahaaveet menevän niin samoilla linjoilla, että joskus ihan pelottaa! 
Johannan blogi on mun mielestä juuri sitä mitä blogin pitääkin olla. Huoliteltu ja siisti ulkoasu, sujuva helppolukuinen teksti, kauniit (upeat!) kuvat ja rehellinen kuvaus elämästä. Rentoa liibalaabaa vaatteista ja isistuksesta, mutta myös tiukkaa asiaa tarvittaessa! Vaikka JOhanna blogi ihan valtavan kaunis, löytyy JOhannalta myös postauksia siitä kun kaikki ei olekaan niin ihanaa ja lapset niin ihastuttavan täydellisiä! :D Huippua, vertaistukea parhaimmillaan!


Essin blogia olen lukenut niin kauan kuin muistan! Se oli ensimmäisiä mammablogeja joita aloin seuraamaan, silloin vaan en osannut käyttää bloggerin lukulistaa ja blogi katosi hetkeksi netin syövereihin. Nyt Essi on ollut suosikeissa jo jonkin aikaa.

Essin blogia ei oikein voi luokitella pelkäksi mammablogiksi. Essi kirjoittaa treeneistä ja ruuasta, jotka on monesti ainakin mun suosikkeja! Unohtamatta ihanaa Milaa, jonka touhuja on erityisen ihana seurata, sillä hän on lähes samanikäinen meidän poikien kanssa! 

Essi onnistuu blogissaan kirjoittamaan kaikesta ihanasta sopivan neutraalisti, joten blogi ei tunnu pelkältä kiiltokuvalta, vaikka Essi keskittyykin enimmäkseen kivoihin ja mukaviin juttuihin.

Essin sisustuspostaukset on ihan ykkösiä!

3. Karhupoikani Koda

Ihana Kuu!
Kuun blogi niinikään on yksi mun suosikeista. Kuun kirjoitustyyli on mun mielestä aivan ihana, niin rehellistä mutta silti niin sujuvaa! Kuun mielipidepostaukset luen aina innolla, jotenkin Kuu osaa kiteyttää asiat juuri oikein, olematta kuitenkaan liian jyrkkä tai tuomitseva toisinajattelijoita kohtaan!

Enimmäkseen Kuu kirjoittaa ihanasta Kodasta, mutta mukaan mahtuu niin paljon kaikkea muutakin, että lapsetonkaan ei varmasti kyllästy! Viimeisin suosikki oli Kuun tekemä postaus superfoodherkuista! Ihan takuuvarmasti lähtee meillä testiin!


Myös muita kestosuosikkeja löytyy. Listaan tähän alle muita omia suosikkeja, käykäähän katsomassa, jos näistä löytyisi kivaa uutta luettavaa myös teille!

Pikku Naisia
FitFatMama
Tehtävänimikkeenä Äiti
Hetkiä
PikkuPeikkoPrinsessat
Hey Brother!
Mama loves you two
Mutsimatskua
Newbie
Vauvanaattori
Lilies and Ginger 
Tutipuu
(valitettavasti nyt tauolla, mutta palailee jälleen syksyn tullen!)

24 kommenttia:

 1. Heti ku klikkasin ni aattelin, että nyt saan uusia blogeja lukulistalle, mut sit bongasin omani täältä. KIITOS ihan sikana! piristitpä päivää <3!
  Essin blogi on ihana, se löytyy jo lukilistalta, mutta tota ekaa pitää mennä kattomaan tarkemmin ;)

  VastaaPoista
 2. Kiitos! ❤ tästä löytyi myös itselle uutta luettavaa, kiva postaus:)

  VastaaPoista
 3. Kiitos ihana! Sun blogi kuuluu mun ehdottomiin lemppareihin <3

  VastaaPoista
 4. Sitten ihania lisää (pakko vinkkaa,kun oon jäänyt koukkuun): mamigogo,magicpoks,allieverwantedishere :)

  VastaaPoista
 5. Hei jeee kiitos!:) se on niin kiva kun meillä samanikäiset lapset että saan täältä myös usein vinkkejä ja vertaistukea :)

  VastaaPoista
 6. Kiva postaus! Löytyi taas uutta luettavaa. :)

  VastaaPoista
 7. Miksi Emmin blogi ei ole suosikeissasi? Kommentoit sitä kuitenkin aika usein..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Emmin blogi on myöskin ihana! Kaikkia ihania blogeja ei vaan oikein voi listata tähän. Moni muukin lukulistani ihana blogi puuttuu tästä postauksesta. Tässä nyt oli vaan ne ehdottomat isot suosikit. :)

   Poista
 8. Sun blogi kuuluu omiin suosikkeihin :) Ikinä en vaan kerkeä mitään kommentoimaan, kun aina pikaisesti kuulumiset läpi ja taas vaipan vaihtoon ;-) Poikien kuulumisia on niin kiva seurailla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Noora! Sun blogi on myös yksi niistä jotka pitää käydä lukemassa heti kun vaan ehtii! <3

   Poista
 9. Kiitos ihana ♡ tässähän ihan punastuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ootteko Johanna ja Nelli koskaan tavanneet lasten kanssa? :) teillä on niin paljon yhteistä näin blogilukijan mielestä :)

   Poista
  2. Hahah ei kyllä olla, mutta aivan ehdottomasti pitäisi! :D

   Poista
  3. No ihan takuuvarmasti pitää! :D

   Poista
 10. Eikä, miten tää on mennyt ihan ohi multa !! Ihana Nelli KIITOS <3 Tuli niin hyvä mieli lukea tää, mulla on niin samoja fiiliksiä susta ja sun blogista. TYKKÄÄN :) Poikia on kans kiva seurailla kun meidän pienillä on tosiaan se pieni ikäero. Mutta joo, oon ihan otettu tästä, siistiä !

  VastaaPoista
 11. Heiii!!! Miten mä oon kans tän ihan ohittanut! Kiitos Nelli maininnasta - oot ihana! <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!