keskiviikko 6. elokuuta 2014

Kesäiholle Avénea !

Yhteistyössä Avéne.Kesän alussa, saatiin Avénelta testiin kesäihonhoitotuotteita. Avéne brändinä oli meille jokseenkin tuttu, mutta sen tuotteita meillä ei kotona ollut aurinkorasvaa lukuunottamatta mitään.
 
Tuotepaketissa oli kaksi erisävyistä suojakertoimellista meikkipuuteria, yksi aurinkorasva, yövoide ja hoitovoide silmänympäryksille sekä huulille. 

Aurinkorasva oli tuttu ennestään, sillä sitä oltiin jo keväällä käytetty poikien iholla auringossa oleskellessa. Rasva on tehty herkälle ja vaalealle iholle, eli sopii vauvoille todella hyvin. Voiteessa on beige pigmentti, joten hyvin näkee mihin rasvaa on jo levitetty. Se levittyy helposti ja imeytyy nopeasti, mikä touhuavien lasten kanssa on ihan ehdotonta! Miinusta tulee kuitenkin paksusta koostumuksesta ja hankalakäyttöisestä tuubista. Its eolen kokenut suihkutettavat voiteet helpommiksi, kuin tuubissa olevat. 

Yövoide ja silmänympärysvoide eivät varsinaisesti olleet mun iholle tehty, sillä suositus käyttöikä oli +35. Testailin näitä kuitenkin kolmen viikon ajan lähes joka ilta. Käytön jälkeen iho tuntuu valoisammalta ja kimmoisammalta, mutta varsinaista eroa normaalisti käytössä olevaan en oikeastaan huomannut. Tuoksuttomuudesta iso plussa, käy hyvin herkälle iholle, sekä sellaisille jotka hajusteita eivät voi käyttää.

Paketissa tulleet meikkipuuterit olivatkin sitten ihan huiput! 
Olen aina ollut meikkivoide-puuteriyhdistelmän suosija, mutta nyt oli pakko lähteä meikkipuuterin kelkkaan! Ihan loistotuote varsinkin kesällä. Levittäminen on nopeaa ja helppoa mukana tulevan vipan ansiosta ja väri mukautuu ihon omaan sävyyn. Tummempia sävy on mulle vielä ihan vähän liian tumma, mutta huolellisesti häivyttämällä menee sekin käytössä! Aikaa säästyy, kun aurinkorasva, meikkivoide ja puuteri tulevat yhdellä levityskerralla. Tässä oli siis 50 suojakerroin, joten kasvojen iho ei pääse kesäpäivinä palamaan. Miinusta kuitenkin harmittavan pienestä pakkauksesta. Oon käyttänyt tuotetta nyt neljän viikon ajan ja pohja pilkottaa huolestuttavan paljon! :/


Kesäpäivinä, kun kasvoihin pitäisi saada vähän muutakin kuin kosteusvoide tai kun ei huvita lähteä kaupungille ihan naturellina, tämä tuote on juuri sitä mitä mä ainakin olen hakenut. Päälle kevyt huiskaisu vauvatalkkia, eikä varmasti naama kiillä!

Tätä mulla oli kasvoilla viikonlopun häissäkin ja meikki pysyi kunnossa koko pitkän illan hikoiluista huolimatta! Suosittelen! :)


2 kommenttia:

  1. Oi, toi meikkipuuteri kuulostaa kyllä aika hyvältä! Olen itsekin aina suosinut tuota perinteisempää comboa, mutta ehkä nyt pitää kokeilla tätä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihana! Mä taidan talveksikin hankkia jonkun, niin ei ainakaan menisi kauaa maikkaamiseen !:D

      Poista

Kiitos kommentistasi!