lauantai 28. marraskuuta 2020

Talven Nordbjorn -uutuudet

 Kaupallisessa yhteistyössä JOLLYROOM

Meillä on ollut Nordbjornin talvi- ja välikausivaatteita lapsilla ja usean vuoden ja kauden ajan. Tämä on merkki, jota lähden mainostamaan aina kaupallisessakin mielessä tosi mielelläni, sillä hinta-laatusuhde on oikeastikin sellaista jonka takana voin seistä. Kertoo mun mielestä jotain, että osa vaatteista on siirtynyt meiltäkin vielä eteenpäin ja pikkuveljelle jemmaan, vaikka käyttö onkin ollut aika rajua, eikä konttailusta ja sepelin päällä ryömimisestä ole tosiaan säästelty. Moni kalliimpi merkki ei ole tässä kulutuksessa kestänyt mukana, mikä toki on ihan ymmärrettävää. Mutta erityisesti siksi, lähden aina innolla mukaan näihin Jollyroomin yhteistöihin. Postauksessa näkyvät kengät ja haalarit on saatu Jollyroomilta.

Mä olin ajatellut kaksosille tälle kaudelle kouluun takki ja housut yhdistelmää, mutta niin ne vaan molemmat halusi haalarit. Kuulema haalari on paljon toimivampi metsäleikeissä ja rymytessä koulun pihalla. Nordbjornin vaatteita meillä on ennenkin ollut, joten osasin valikoida ne parhaalla vesipilarilla olevat haalarit. Ilokseni juuri ne kelpasivat myös lapsille ja kaikki kolme olivat innoissaan tuosta maastokuosista. Pikkuveljenhän piti tietysti saada ihan samanlainen haalari kuin isoilla, hän onneksi suostui tuohon mustavalkoiseen, ettei kaikki olisi toistensa kopioita.

Haalareiden vesipilariarvo on 10 000, joten kestävyyttä todellakin on. Pintamateriaaliltaan kangas on myös sellaista, että se on helppo suihkuttaa puhtaaksi. Mä yritän välttää haalareiden ja muiden ulkovaatteiden pesua, joten siitäkin syystä tää ominaisuus on plussaa.  Hankauksen kestoaon nyt testailtu pari viikkoa, kun isoilla on olleet haalarit pääasiallisena ulkovaatteena ja vaikka sää täällä etelässä on tosi olematon lumen suhteen, ei kulumaa polviin ol ejuurikaan tullut. Eli taas laadun puoesta haalarit luvasti odotukset!

Malli vastaa mun mielestä kokoaan hyvin, pienimmän haalari on koko 104, eikä kokoa isompikaan olisi luultavasti ollut reilu satasenttiselle vajaa neljäveelle turhan iso. Isompien lasten haalarit ovat kokoa 134 ja 128 ja sattuivat olevaan ekaluokkalaisille juuri sopivat. Toisella pituutta on 128cm ja toisella 135cm. Ruumiinrakeenteeltaan meidän kaikki lapset ovat aika standardimittaa, kovin pitkäselkäiselle tai raajaiselle saisi ottaa selkeästi tavallista isomman koon. 

Haalarit vaikuttavat paksuilta, eli ovat varmasti myös lämpimiä kovemmillakin pakkasilla. Pimeää kautta ajatellen heijastimia löytyy haalareista paljon kiinteänäkin, mikä on tietysti aina hyvä.

Kengiksi valittiin nyt nuo Nordbjorn-saappaat, joiden ulkonäköön itse ihastuin heti. Ne eivät ole minkään supermärän sään kengät, mutta pitävät hyvin vettä ja loskaa erityisesti tuosta jalkaterä osuudesta. Sisällä on lämmin vuori, joten kengillä pärjää kovemmallakin pakkasella. Veikkaan näiden olevan huiput juuri tällaiseen etelä-suomen talveen, kun pakkasta ei juurikaan ole ja märkä loskakeli vallitsee valtaosan talvesta. Ulkonäkönsä puolesta kengät menevät tietysti myös kauppakenkinä, ovathan ne niin supersöpöt! Kengät saa pienikin käyttäjä helposti jalkaan ja ne on kiristettävissä helpolla lukolla tiukemmalle. Nämä kengä ton varsinkin mun esikoisen suosikit, ne on kuulema niin mukavat jalassa!

Sekä haalarit, että kengät löytyvät Jollyroomilta nyt alesta, kengät alle kahdellakympillä ja haalarit alle neljälläkympillä. Eli kannattaa suunnistaa ostoksille jos talven toppaa ja kenkää vielä puuttuu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!