tiistai 28. tammikuuta 2014

Haaste: Viisi asiaa joita rakastan itsessäni!

Sain tämän haasteen jo viimevuoden puolella Nooralta, mutta vasta nyt saan aikaiseksi väsätä tämän! Uskomattoman vaikea kasata viisi asiaa, joita itsessään rakastaa. Paljon helpompi olisi sanoa mitä vihaa.. Niin se varmaan on monelle muullekin, hassuja me ihmiset :D

1. Sopusuhtainen vartalo

Vaikka mulla onkin menossa kesäkuntoon-projekti, voin silti sanoa tykkääväni kropastani. Vaikka kaksosraskaus olikin varmasti aika shokki kropalle, on se palautunut ihmeen hyvin siihen mistä lähti. Muutenkin tykkään vartaloni mittasuhteista. Selkä ja jalat ovat juuri sen mittaiset, että vaatteet ovat sopivan mittaisia ja istuvat päälle. Vyötäröä ja lantiota on, mutta sopivassa määrin. Sama juttu tisseissä ja hartioissa, tissit sopivat ei pienet eikä isot ja hartijat juuri sopivan levyiset niskalenkkitoppeihinkin. Vartaloni on sopusuhtainen ja rakastan sitä itsessäni.


2. Silmät

 Mulla on tosi jännän väriset silmät. Henkka sanoo niitä kissansilmiksi, ja sitä ne ehkä vähän onkin. Tosi kirkkaan vihreät, jossain valossa taittaa keltaiseenkin. Ripset mulla on luonnostaan pitkät ja tuuheat, joten kevyellä ripsarilla selviää usein. Myös silmien malli miellyttää vähän kapeat, mutta kuitenkin melko suuret. Rakastan mun silmiä. Ne on niin uniikit.


3. Empaattisuus

Toisten elämä ja asiat kiinnostaa oikeasti. Oon ihan mahdoton tunnehörhö ja eläydyn muiden, tuttujen ja tuntemattomien iloihin ja suruihin. Saatan itkeä tuntemattoman huonoa onnea ja iloita oikeasti toisen kohtaamasta onnesta. Osaan olla iloinen muiden onnistumisesta, se ei ole minulta millään tavalla pois. Osaan kuunnella ja tukea, lohduttaa ja rohkaista. Olen hyvä ihmistuntija, ja näen nuoleskelun ja mielistelyn läpi. Manipulointia vihaan ja toisen kiltteyden hyväksikäyttäminen ärsyttää. Olen ihan täysin tunneihminen, höystettynä pienellä järjenäänellä. Empaattisuus on ihanaa ja rakastan sitä itsessäni!

4. Järjestelmällisyys

Rakastan listoja ja powerpointteja. Aloitan asioiden suunnittelun ajoissa ja täysillä. Kun jotain tehdään se tehdään sitten kunnolla. Kirjat on kirjahyllyssä aakkos- tai värijärjestyksessä, vaate- ja astiakaapit on siistit. Mussa asuu pieni Monica Geller (eikä ihan pieni..). VIHAAN sotkua ja likaa. Kauneus, siisteys ja harmonia miellyttää, ristiriidat häiritsee silmää. Matkat suunnittelen etukäteen hyvin, jottei ikäviä yllätyksiä tule vastaan. Viikon ruuat mietin etukäteen ja teen kauppalistan. Listoja, listoja, listoja! Rakastan niitä! Toisaalta, osaan olla myös rennompi. Silloin vaan ärsyttää jos jokin ei toimi :D Rakastan järjestelmällistä minua!

5. Äitiys

Olen mahtava äiti. Rakastava, rento, tiukka ja lämmin. Omasta mielestäni minut on tehty äidiksi, osaan sen hyvin ja viihdyn äitinä. Nautin siitä, että voin miettiä poikien rytmiä, päiväohjelmaa tai välipalojen sisältöä. Keksiä lauluja joille pojat nauraa ja löytää juuri se kohta kaulasta, joka kutittaa poikia kamalasti. Ymmärtää, miksi vauvani itkee, ja tajuta kun hän ei ole omaitsensä, vaan joku on vialla. Huomata, kuinka äitiyden lisäksi voin olla myös nainen ja kihlattu. Tajuta, ettei äitiyden vuoksi ole tarvinnut luopua omasta ajasta täysin. Äitiys on ihanaa. Ja mikä parasta, saan olla äiti kahdelle maailman ihanimmalle pienelle pojalle! Rakastan äitiyttäni!14 kommenttia:

 1. Vaikka ei ollakkaan kovin kauaa tunnettu niin nämä pitää niiin paikkaansa ♡

  Ja minä kerkesin jo toisenki haasteen lykätä... :D:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, onneksi ehdin saada tämän altapois! :D

   Ihana Noora <3

   Poista
 2. Ihania juttua, itsellä ois hyvin samanlainen lista itsestä.. hassua :D

  VastaaPoista
 3. Luin Kaksplussan. Ootko sitä mieltä,että identtiset kaksoset ei voi olla kuin yö ja päivä?? Vai oliko toimittajan käsialaa?:) meinaan voi kyllä, kyllä ne voi olla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Öö en. Yksilöitä ne lapset aina on, oli kyseessä sitten idnttinen tai epäidenttinen kaksonen.

   Ainahan lehtijuttuihin kannattaa suhtautua pienellä varauksella. Ne kun on kuitenkin aina toisen kirjoittamia. Toimittajan näkemys siitä mitä haastateltava sanoi. Mutta nyt en kyllä keksi missä kohtaa toimittaja olisi edes kirjoittanut, että mielestäni identtiset kaksoset ei voi olla erilaisia.

   Totesin vaan fktan, että poikani eivät ole identtisiä, ja kerroin heidän luonteistaan. Haluatko vähän tarkentaa mitä tarkoitat?

   Poista
 4. Kaunis teksti! Kaunis äiti!

  Heh mua narrati tuo järjestelmällisyys kohta, olen nimittäin ihan samanlainen. Kaikesta on oltava excelit ja listat;) Kaverit aina nauraakin, että ne voi lähteä ihan takki tyhjänä joka paikkaan, kun olen kuitenkin hoitanut kaikki järjestelyt kuntoon :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana sinä! <3

   Onneksi joku muukin on tällainen neurootikko! :D excel on kyllä kans ihan huippuihana! :D
   Mutta eipä tule ikäviä yllätyksiä, kun kaikki on mietitty valmiiksi ;)

   Poista
 5. Tää olis voinu olla taas ihan mun kirjoittama teksti :D Ykköskohtaa lukuunottamatta oon ihan samis! Mun onkin varmaan ihan turha ees tehdä tätä, voin vaan laittaa suoran linkin tänne ;)

  Oli muuten kiva juttu teistä lehdessä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, tai copy/pastaat, niin saadaan taas joku anonyymi suututettua ;)

   <3

   Poista
 6. Ihania positiivisia asioita! :) Minä haluan myös suunnitella asiat etukäteen, en esimerkiksi voisi ikinä lähteä reppumatkalle, stressaisin itseni kuoliaaksi. Mieheni taas on sellainen tunteella menevä, joten aina ei ihan meillä kohtaa nämä asiat. No, vastakohdat täydentävät toisiaan? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinhän se menee! Henkka kans aina naureskelee tolle mun järjestelmällisyydelle, mutta kummasti siitä on kuitenkin kiva, että joku muu järkkää asiat :D

   No joo, reppumatka ois ihan täysin nounou mullekin! :D

   Poista
 7. Voi että miksi liikutuin tästä!? Osaat jotenkin koota asiat aina hienosti tekstiksi ja näin itsekin äitinä samaistun lähestulkoon jokaiseen postaukseesi. On hirveän ihanaa miten positiivisesti ja rakastavasti osaat suhtautua myös itseesi! Tsemppiä ja kaikkea hyvää teidän ihanalle perheelle! <3
  Tinttu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana Tinttu <3
   Kiitos sulle, piristit mun päivää valtavasti! Tsemppiä sinnekin! <3

   Poista

Kiitos kommentistasi!